pelneziarno swidry z zytem_1.png

Pełne Ziarno z żytem Świdry

Sposób przygotowania

Zagotuj wodę (1 l na 100 g makaronu). Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję Makaronu Pełne Ziarno. Gotuj około 7-9 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron odcedź.

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.