LUB3MAK-KLAS-TO400G-PIOMIN-V02.png

Mini Pióra

Sposób przygotowania

Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję Makaronu Lubella. Gotuj 5-6 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron odcedź.

O produkcie

Lubella Mini Pióra to ogromny potencjał w kuchni! Klasyka w wersji mini zachwyci bliskich. Mini Pióra idealnie sprawdzi się jako dodatek do sosów, warzyw i mięs.

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.