LUB2DANIE-RENROZ-616x470px-KAPPIE-V05.png

Łazanki z kapustą i pieczarkami

Sposób przygotowania

Na patelnię lub do garnka wsyp zawartość saszetki i dodaj 600 ml gorącej wody. Zamieszaj i gotuj pod przykryciem na dużym ogniu około 10 minut. Mieszaj od czasu do czasu. Dodaj wody, gdyby za szybko odparowała. Odkryj pokrywkę i chwilę gotuj, jeśli makaron jest już miękki, a wody jest za dużo.

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.